INGYENES házhozszállítás 15 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!    

hello@lipoversum.com

Hűségpontok

Mindenkinek jól jön egy kis megtakarítás.

 

Ezért mostantól minden vásárlásod után te is gyűjthetsz pontokat, amelyeket akár má a következő vásárlásod alkalmával beválthatsz.

Ha rendelkezel regisztrációval a Lipoversum.hu oldalunkon, vásárlásod után pontokat kapsz, amit a későbbi vásárlás alkalmával felhasználhatsz. Egy vásárlás alatt a vásárlási érték (ami nem tartalmazza a szállítás és / vagy az utánvét díját) maximum 20%-át tudod a gyűjtött pontokkal csökkenteni. A pontok nem használhatóak a szállítási-díj vagy az utánvét költségére. 

 

A vásárlás értéke alapján 50 forintonként 1 pont kerül jóváírásra.

 

A pontok beváltására és gyűjtésére csak akkor van lehetőséged, ha a Lipoversum.hu oldalon regisztráltál és a vásárlás során fiókodba bejelentkeztél.

 

Fontos tudnod:

 

A szállítási díj, valamint az esetleges utánvétes fizetési díj összege után pontjóváírás nem jár. Ha nem jelentkeztél be fiókodba, a megrendelésed elküldését követően, utólagos pont-jóváírásra nincs lehetőség.

 A vásárlás során gyűjtött pontjaid a termék átvételének visszaigazolását követően kerülnek jóváírásra. Amennyiben a megrendelésed után elállsz a vásárlástól, a vásárlás során gyűjtött pontok – részben vagy egészben – törlésre kerülnek.

Pontjaid 180 napig érvényesek, ezen idő alatt tudod őket beváltani.

Ha regisztrálsz és létrehozod fiókodat, mi azonnal 100 ponttal megajándékozunk.

Ha feliratkozol hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj akcióinkról, 500 pont lesz a jutalmad.

Amennyiben VIP klubbunknak is tagja vagy, minden hónapban különböző extra pont akciókkal még többet takaríthatsz meg, és hozzájuthatsz zártkörű ajánlatainkhoz is. VIP tagjaink minden termékhez rögtön 10%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá.

 

Örülünk, hogy Te is a Lipoversum Klub tagja lettél.