INGYENES házhozszállítás 15 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!    

hello@lipoversum.com

Cardi3 Kombinált Gyógygomba kivonat

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Jakubik Edit
2023.01.25
Tisztelt Papp Istvánné! És persze bárki aki hasonló problémákkal küzd. Nagyon jó helyre tévedt. Semmiféleképpen nem reklámot szeretnék csinálni a Lipoversumnak, hanem a puszta segítőszándék miatt írok, mint több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező természetgyógyász. A cég termékei nálam is megtalálhatóak. Teljes bizalommal ajánlom bárkinek, hiszen mind minőségben, mind összeállításban magasan jobb színvonalat képviselnek mint az általam megismert cégek termékei.
Az Szív- érrendszer, és sajnos Önnél több probléma megoldása nem egy könnyű feladat, de nem megoldhatatlan. Ajánlom Önnek a gyulladáscsökkentő illóolajakat, amelyeknek a tulajdonságai közé tartozik az energizálás is. Az Ön esetében a fodormenta és a rosmaringot használnám elsősorban a csukló belső olxdalára, a fül mögé téve néhány cseppet és a lakásban párologtatva.
Belső használatra Liposomal C-1000 Extra (+ MSM + Arginin + E vitamin). Az összeállitása miatt is, mind a szervezetében létre jött gyulladások, mind az általános jóléte érdekében segítene. Gyógygomba kivonatok közül a Cardi3 gyógygomba kivonatot alakalmaztatnám Önnél.
Vegye fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, ha nem találja a termékeket.

Remélem tudtam Önnek, és esetlegesen másoknak is segíteni.

Üdvözlettel Jakubik Edit (Főnix Balance Studió Miskolc)
SzEmese
2022.02.17
Apukámnak kezdtem vásárolni a terméket a szívrohama után. Amióta fogyasztja a kivonatot láthatóan sokat erősödött, és gyorsabb a felépülése. Nagyon örülök, hogy rátaláltam.
papp istvánné
2022.01.23
üdvözletem. én mostanában szeretném szedni a külömböző készítményeket,de nem vagyok elég biztos benne,hogy melyiket is kellene szednem, Nagyon sok betegségem van ,amikre napi adag tabletta 8 fajta méreg.! én leirom ezeket a betegségeket,hátha tudna egy hozzáértő szakember segíteni a rendeléseknél. 68éves vagyok és nagyon elkeseredet,mert a 3havi vérvizsgálatoknál sok a rossz eredményem! A szívbillentyük és koszorúérek nagyon meszesek,igy 5 éve azt mondták ,hogy várjam a halált mert egy mütétnél úgysem birok ki egy altatást,Van pajzsmirigy alulműkődésem amit 20 éve röngeneztek meg! izületi beteg vagyok,pedig nem eszem húst,!szív és tüdő gyógyszert szedek évek óta.ami régen lett beállítva. Nem dohányzomés nem iszom,de a májam nagy és zsiros. 85kg vagyok,!105kg fogytam le,az összes izomzatom eltűnt csak a böröm lóg! A lábaimba valami nem jó mert féléve járókeretel érzem biztonságban magam,ezért a házat sem tudom elhagyni. én egyensúly zavarra gondoltam,de sajnos ezt sem vizsgálták ki.! igy nem tudok mozogni sem a kerettel.Gerinc és csigolya gondok vannak 20 éve és akkor vizsgáltak utoljára amikor aktiv voltam és pénzem is volt!.mostmár sajnos 32ezer a nyugdijam már nem tudok sajnos az operáciokra hála pénzeket fizetni . kérem ha tud valaki adjon tanácsot,hogy milyen készitményeket kellene vennem,ami jó az izmokra és csontritkulásra. is. hálásan köszönöm a segítséget. Edit
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza