Kik vagyunk?

Updated: Feb 9

Kik vagyunk? Miként dolgozunk? Miért csináljuk? Szeretnénk, ha egy kicsit jobban megismernétek minket, és a céljainkat a munkánk során. Tehát az első kérdés, a kik vagyunk?

Ezt a kérdést mi is gyakran feltesszük magunknak és egymásnak, így ha te beszállítónk, vásárlónk, viszonteladónk, értékesítőnk, vagy bármilyen más üzleti kapcsolatunk vagy, először is tudd köszönünk mindent és szeretünk, másodszor, ha ebből adódó ismerettségünk megadta neked a választ, kérünk nagyon gyorsan vedd fel velünk a kapcsolatot, rengeteg terápiás órát spórolnánk meg vele.


Miként dolgozunk?


Habár a márkánk csak most kerül a köztudatba, évek hosszú, 'átnemaludott' éjszakái, hétvégék, és hétköznapok és sok-sok munka áll mögötte. Az alap elképzelésünk az volt, és most is az, hogy egy olyan termékcsaládra van szükség, amelyet mi is jószívvel adnánk a #gyerekeinknek, nem károsítjuk senki #egészség-ét, sem a #környezet-et, és a Természetnek nevezett csoda nyújtotta alapanyagokat ötvözünk a technológiával. Mindezt úgy, hogy termékeink pontosan azt nyújtsák, amire nektek, nekünk, családunknak valóban szüksége van. Ne spóroljunk a hatóanyagokon, az árak lent tartására, de elveszítve a megfelelő hatásfokot. Ne adjunk lejjebb az alapanyagok #minőség-éből semmi áron. Ne kössünk kompromisszumot a csomagolásban és az alapelveinket illetően.


Termékeinkről


Évezredes tapasztalatokat hozunk össze a tudomány állása szerint leghatékonyabbnak tartott termékelőállítási módokkal. Alapanyagainkat az eredeti termelési helyeikről, megbízható forrásokból szerezzük be.

Az állatokon végzett kísérleteket teljesen elítéljük, erre ott van az a kollégánk, aki rendszeresen beleeszik mindannyiunk ebédjébe. Tavaly, amikor a hamarosan piacra kerülő #kollagén termékünkön dolgoztunk, nem is értette hogyan lett olyan fényes a haja a 2 héten át fogyasztott krumplisalátától. Mindenkit megkérnék, ne áruljátok el neki, idén is vannak új ötleteink, aminél szükségünk lehet rá. Azt, hogy magától rájönne, nem tartjuk valószínűnek lévén a FONTOS címkével érkező zártláncú céges memókat sem olvassa, miért pont a Facebook oldalunkra, vagy ide járna fel :)

De a viccet félretéve, termékeink a legszigorúbb szűrökön is átmennek, folyamatosan ellenőrizzük beszállítóinkat is, és az alapanyagaink is kizárólag a legmegbízhatóbb és legetikusabb helyekről kerülnek beszerzésre.


Miért?

A válasz egyszerű. Mindannyian családosok vagyunk, és sokszor szembesültünk a ténnyel, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva nemcsak a környezeti ártalmaknak, hanem a mindennapi stressz, feszültség, rohanás okozta egészségkárosító hatásoknak is. Hogy mennyire elment az orvostudomány a 'gyors megoldások', #vegyélbeegyetebből irányába, és ez mennyire nem a mi világunk. Hogy mennyire nem szoktunk már egy egészként tekinteni a testi-lelki egészségünkre, és hogyan csúsznak el a számításaink itt vagy ott. Ezért építettünk ki egy olyan márkát, és ezen belül olyan termékeket, amelyek visszanyúlva a tradicionális gyógyítás alapjaihoz a világ minden tájáról, képesek visszavezetni minket abba az egészségesen harmónikus állapotba, ami a természetes állapota lenne a testnek. Mert csak az egészséges ember lehet boldog, és a boldogság egészséget teremthet.


21 views0 comments

Recent Posts

See All