INGYENES házhozszállítás 15 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!    

hello@lipoversum.com

Blog

Kollagén...Miért nem látok eredményt?

Admin
2021.12.09 11:58
Kollagén...Miért nem látok eredményt?

A kollagénpiac zsúfolásig telített a termékekkel. Azt viszont senki nem árulja el nekünk pontosan, hogy miért is az ő termékük a legeredményesebb számunkra.

 

 

Kollagén...Miért nem látok eredményt?

A kollagénpiac zsúfolásig telített a termékekkel. Azt viszont senki nem árulja el nekünk pontosan, hogy miért is az ő termékük a legeredményesebb számunkra.

 

Amikor elkezdtük a kollagénünk kifejlesztését nagyon fontosnak tartottuk, hogy a már piacon lévő kollagéneket megismerve képesek legyünk az ő hibáikból is okulva, egy valóban hatásos, ízletes, és a céloknak megfelelően eredményt hozó kollagént adni a vásárlóinknak.

Így született meg az Anti-Ageing kollagénünk, amely bár az izületekre is hatásos, de látványos és igazi változásokat hoz a haj, köröm, bőr, és a ráncok területén! Amennyiben a harmincas éveid közepét taposod, esetleg épp a babőd várod, szoptatsz, vagy a tinédzser gyermeked bőre nem az igazi, ezt a terméket pontosan a te igényeidnek megfelelően építették fel a szakembereink.

 

Hogy mik a kollagén általános tudnivalói?

A Kollagén természetes forrásai

A kollagén peptidek fő típusai:

  1. Marha kollagén
  2. Sertés kollagén
  3. Csirke kollagén
  4. Tengeri kollagén
 Kollagén szedése

A kollagén hatékony és biztonságos, legalább 10 000mg / nap dózisban, de a nagyobb mennyiség fogyasztása is biztonságos. A kollagén-kiegészítők általában ezt a dózist célozzák meg adagonként, érdemes követni a csomagoláson található utasításokat. A napi kollagén szükségletet pontosan nem lehet meghatározni, általában ajánlások vannak. Jelenleg nincs ismert halálos dózis a hidrolizált kollagén fogyasztása esetén. Természetesen mindig keressük fel az orvosunkat, ha azt tervezzük, hogy az ajánlott napi adagot jóval meg akarjuk haladni.

Kollagén mellékhatásai, kollagén veszélyei.

Szerencsére a kollagén negatív mellékhatásai ritkák. A legtöbb kollagénből származó negatív mellékhatással rendelkező emberek túlmennek az ajánlott dózisoknál vagy már létező allergiákkal rendelkeznek. Érdemes ellenőrizni a kollagén forrását a terméken.

Számos tényező támogatja a kollagén képződését és alkalmazását a szervezetben – mint például a C-vitamin, a mangán, a réz, a prolin és az antocianidinek magas mennyisége

Állapotos vagyok, szedhetek kollagént?
A válasz egyértelműen IGEN, sőt!

Semmilyen orvosi ellenjavallat nincs a kollagén fogyasztásával kapcsolatban sem várandósság, sem szoptatás alatt, sőt kifejezetten ajánlott a plusz kollagénbevitel.

Tudtad, hogy a terhességi csíkok kialakulásáért az elégtelen kollagénszint a felelős?

A terhesség alatt a bőr hirtelen növekedése, és tágulása hatására a kollagén- és elasztinrostok megszakadnak, ami egy visszafordíthatatlan állapot: a megrepedt bőr többé nem képes visszanyerni korábbi feszességét. A terhesség idején nemcsak a has és a mellek nőnek, a combokon és a karokon is kialakulhatnak ilyen a csíkok.

A várandósság ideje alatt látszólag minden nőnek lecsökken a kollagénszintje, de nem történik más, mint hogy a kisbaba egészséges fejlődéshez szükséges anyagokat a kismamák szervezete átcsoportosítja.

Ahhoz, hogy megőrizd bőröd, hajad körmeid szépségét, ízületeid egészségét, naponta 8-10000 mg kollagén fogyasztása ajánlott.

A kollagén szedése életkor függő is, minél idősebb vagy, annál több kell belőle a megfelelő eredmény elérésére. 30 felett a 10 000mg megfelelő dózis, 40 felett már érdemes azonban 15 000mg-ra váltani, majd 50-től fölfelé a 20 000mg lesz igazán hatásos.

Milyen kollagént szedjek?

A marhakollagén előnyei

A marha kollagén elsősorban a csontok és a belek egészségének fenntartása, az ízületek, inak és porcok erősítése esetén hatásos. Bővelkedik glicinben és prolinban, melyek jótékony hatást fejthetnek ki a bőrre, porcokra és ízületekre.

A halkollagén előnyei

A halkollagén az egyik leggyorsabban és legkönnyebben felszívódó kollagén típus. A jelenleg ismert legtisztább és legbiztonságosabb típust képviseli. Ennek egyik oka az, hogy emlős és szárnyas állatoknál nagyobb a hormonok és betegségek által okozott szennyeződés kockázata Nagy előnye, hogy könnyen emészthető, kíméli a gyomrot, aminosav összetételében pedig szinte a megszólalásig hasonlít az emberi szervezetben lévő kollagénhez.

A csirkekollagén/csirkeporc előnyei

A csirkeporc hidrolizált formában rendkívül jól hasznosul. A csirkeporcban megtalálható még kondroitint, ami a porcok fő összetevője és hialuronsav is, ami segít megkötni a vizet az ízületkben.

A kollagén felszívódásához elengedhetetlen, hogy a termék amit szedsz, vagy a kiegészítés, amit hozzáteszel tartalmazzon c-vitamint. Ha anti-ageing céllal szeded, akkor a hozzáadott hialuronsav is sokat fog lendíteni a hatásosságán.