INGYENES házhozszállítás 15 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!    

hello@lipoversum.com

Blog

Ma már a csapból is az folyik, hogy a szénsavas és cukros folyadékok nagy mennyiségben történő fogyasztása hosszú távon milyen előnytelenségekkel jár. Biztosak vagyunk abban is, hogy mindenki ismeri a vízivás előnyeit. Vajon a mögöttes miértekről is rendelkezésre áll ennyi információ? Most ezeket vesszük sorra, hátha akad még köztük pár újdonság!

 

Ha még nem próbáltad a bőr haj és köröm vitaminunkat, mert még keveset hallottál róla, akkor most kapóra jön ez a cikk. Ez nem csak egy újabb ajánlott táplálékkiegészítő, hanem éppen az a legmegfelelőbb vitamin, amire szükség van!

Íme a 12 legszennyezettebb zöldség és gyümölcs, ami kereskedelmi forgalomban kapható. Bennük a tesztelések 99%-a során találtak valamilyen egészségre ártalmas növényvédőszert. Ha a listát átfutva elsőre elképzelhetetlen nélkülük konyhaművészetünk, csak olvassunk tovább.

Mindenkinek van egy kedvenc arckréme vagy egyéb praktikája de a csodálatos bőr belső hidratálással és táplálkozással kezdődik. Az idősebb sejtek elhalnak, hogy helyüket újaknak adják át. Ez az állandó körforgás folyamatos tápanyagellátással valósulhat meg tökéletesen.

Nézzük az ötleteket a szebb bőrért...

A „tiszta étkezéssel” kapcsolatos diéták egyre nagyobb teret hódítanak napjainkban. A tisztán étkezők leginkább a feldolgozott, egyészségtelen ételeket helyettesítik friss, teljesértékű alternatívákkal. Feldolgozás során az élelmiszerek gyakorta veszítenek tápértékükből tartósítószerek vagy ízfokozók hozzáadása révén. Ezeken kívül olyan adalékanyagokat vagy állományjavító szereket tartalmazhatnak, melyek rendszeres fogyasztás során negatív hatással vannak az egészségre.

Terítéken a tiszta étkezés! ????

 

Edzéseink során kalóriát égetünk, ami segítségével kontrolláhatjuk súlyunkat. Az az információ azonban még nem teljesen épült be a köztudatba, hogy a megszokott és unásig alkalmazott egyszerű kardió-edzések talán a legcsekélyebb mértékben rendelkeznek zsírégető hatással. Mai írásunk erről szól.

A tavasz beköszöntével egyre többet vagyunk a szabadban. Ahogy az időjárás nyárba fordul, virágban pompázik a környezetünk, ám mindez a szemet gyönyörködtető látvány nagyon sokunknak egyet jelent a kéretlen allergia megjelenésével.

A gyógynövények népszerűsége lassan arra készteti a hagyományos orvoslást, hogy felismerjék a több ezer ismert gyógynövény hasznos tulajdonságait, melyek számos emberi és állati betegség gyógyítására és megelőzésére alkalmasak.

A kollagénpiac zsúfolásig telített a termékekkel. Azt viszont senki nem árulja el nekünk pontosan, hogy miért is az ő termékük a legeredményesebb számunkra.

 

 

Az elnevezés a görög „κόλλα” (kólla) és a francia „gène” szavakból ered, aminek a jelentése „ragasztó – termelő” fehérje. A szervezetben minden szövetet formálásához és gyógyításához nélkülözhetetlen leggyakoribb fehérjénk. A szervezetben lévő teljes fehérje 30% – a kollagén.

Az alternatív gyógyászat Távol-Keleten évezredek óta felhasználja a gyógygombákat.

Európában több, mint ötszáz éve ismerték fel a gombák egészségvédő hatásait. Számos régészeti lelet igazolja, hogy már a paleolit kor embere is tisztában volt a gombák élettani hatásaival. A gyógygomba tehát egyszerre képviseli a tradíciót és számít újdonságnak a komplementer, azaz kiegészítő medicinában.

 

Sokakban tartja magát az az elképzelés, hogy vitamin szükségletünket már azzal fedezni tudjuk, ha elegendő zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk. A helyzet azonban az, hogy ez már évtizedekkel ezelőtt is csak félig-meddig volt igaz. Vitaminpótlásra, tetszik vagy nem, szükség van. Viszont nem mindegy, hogy mit mivel és mikor szedsz. Segítünk eligazodni az egészséges életmód dzsungelében.